måndag 6 augusti 2012

Böcker på N i bokhyllan!Här är tre böcker som börjar på N i min bokhylla: Nord&Syd, Niceville och Nalle Puh.

Nord&Syd - Jag har haft Nord&Syd stående i bokhyllan ett tag men läste den nu i våras och fastnade verkligen för den! Jag gillar hur Jakes har byggt upp händelserna och skiftar perspektiv mellan de många olika karaktärerna i boken!

Niceville - Niceville lästes i höstas och jag fastnade verkligen för den också! En bra bok som diskuterar orättvisor och jämställdhet. Har fortfarande inte sett filmen dock, men funderar på att köpa den.

Nalle Puh - Allas vår Nalle Puh. Jag älskade Nalle Puh som liten och min stora favorit har alltid varit Kanin, vilket ingen annan tycks förstå. Men han är ju så härligt tjurig och gnällig!

6 kommentarer:

 1. Ååh, jag älskar Nalle Puh! Min favorit är också Kanin. Har alltid tyckt att han har varit så rolig med sina hysteriska nervsammanbrott. :D Sedan är han ju så förnuftig också. Har honom på min nyckelknippa till och med, hehe.
  Jag funderar på att köpa en samlingsutgåva med alla Nalle Puh-böcker på engelska. Har bara läst första boken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är han underbar! Äntligen någon annan som gillar Kanin! Han är ju så härlig med sin nervighet och ordningsamhet :)

   Åh det lät ju väldigt fint! Har du någon länk till den? :)

   Radera
  2. Jepp: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0416199615

   :D

   Radera
  3. Åh så vacker den såg ut! Blev väldigt sugen på att köpa den nu! :)

   Radera
 2. Nord och syd har jag sett som TV-serie men aldrig läst boken. Det borde en kanske göra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg också TV-serien innan och jag kan rekomendera i alla fall den första boken (har inte läst de andra). TV-serien är i stort sett väldigt trogen boken så man känner igen mycket :)

   Radera