fredag 27 maj 2016

Ny sommarläsning?

Hos Beas bokhylla finns nu chansen att vinna lite sommarläsning i form av En sommar på luffen av Eli Åhman Owetz. Det är en feelgood-roman som utspelar sig i den svenska sommaren, perfekt att läsa nu under juni, juli eller augusti med andra ord.

"En vild idé …

När trettioårskrisande Anna-Lisa ramlar över romanen ”Vägen till Klockrike” på en loppis tar hennes liv en ny vändning. Hon fascineras av berättelsen om luffaren Bolle och bestämmer sig för att själv gå på luffen i Sommarsverige. Skaffa sig mat och husrum genom att måla staket och klippa gräs. Tjäna pengar på det hon är allra bäst på, att fynda dyrgripar på loppis och sälja vidare. Fundera över vad hon vill göra med resten av sitt liv.

Och kanske finns där ute någonstans en kille för henne?

En omöjlig man … Men den flirtiga raggaren som ger Anna-Lisa lift i sin risiga Cheva är verkligen så långt från drömkillen man kan tänka sig. Hur kan någon vara så irriterande?

En sommar som förändrar allt … När luffen går mot sitt slut har Anna-Lisa vandrat många mil genom Roslagen, Norduppland, Bergslagen och Östergötland. Hon har mött både snälla och farliga människor, jobbat sig fram och sovit under stjärnorna.

Och tagit ett beslut som förändrar hela hennes liv."


Inte mindre än tre exemplar lottas ut! Här hittar ni tävlingen. Möjlighet att anmäla sig finns maj månad ut, så passa på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar