söndag 15 maj 2016

Idag packar vi böcker!


I sommar ska vi flytta och det är därför fullt upp här hemma med att packa. Det är lite svårt att jonglera allting ibland med flyttpackning och en bebis men det går rätt bra trots allt. Idag är det fokus på böcker. Idag ska de flesta av böckerna packas ned. Några måste såklart sparas för att kunna läsas fram till flytten. Det funkar liksom inte för mig att vara "boklös" i flera veckor.

Men majoriteten av böckerna ska alltså ned idag! Ska försöka packa ned dem varvat med lite lättare saker som kuddar och sånt för att det inte ska bli för tungt. Har ni några briljanta tips i övrigt på det här med att flyttpacka böcker? Eller flyttpackning över huvud taget? Eller för själva flytten? 

Tips mottages tacksamt!

Merlins sätt att packa böcker verkar smidigt!6 kommentarer:

 1. Det enda tips jag har är att leja en flyttfirma ;) Det gjorde vi sist och det var det bästa vi har gjort. Det var värt vartenda öre :)

  Det är kul att flytta, jobbigt men kul. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi övervägde det ett tag men tänkte att vi nog klarar av det i alla fall ;) Däremot känns det väldigt lockande att anlita flyttstädning ;)

   Tack! :)

   Radera
 2. Nu kommer väl tipset för sent men jag packar alltid böcker i pappkassar bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pappkassar är bra! Tack för tipset! Jag har nog alldeles för många för att göra så med alla, men en del kan det nog bli.

   Radera
 3. Att flyttpacka böcker är inte lätt, har kompisar som var smått irriterade pga alla böcker när vi flyttade till huset, nu är böckerna garanterat dubbelt så många så tur jag inte har planer på att flytta igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja man hinner ju samla på sig en hel del mellan flyttarna också ;)

   Radera