måndag 29 september 2014

Snart är det jul?

Jag älskar julen och kanske börjar jag längta efter julen lite tidigare än vad andra gör. Jag har börjat planera för julklappar och julpynt som eventuellt ska köpas. Det är så mysigt när det börjar närma sig och det är okej att börja spela jullåtar och sådant. Försöker hålla mig till mitten av november i alla fall.

Men något som börjar lite tidigare och som jag har pysslat lite med de senaste åren är ju julkalendern här på bloggen! Jag sitter just nu och planerar för fullt för årets vinster och frågekategorier. De senaste åren har det varit många som varit med och tävlat vilket jag tycker har varit väldigt roligt! Min fråga till er är nu om ni har några önskemål för årets julkalender? Frågekategorier eller upplägg som ni vill tipsa om?

12 kommentarer:

 1. Jag börjar också tänka på julen och älskar den, kul att vi är flera! Jag gillar verkligen din julkalender precis som den varit, så att fortsätta i samma stil är mitt tips :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det mysigt med jul? :) Vad roligt att du tycker det! Om jag inte får något infall kommer den att likna tidigare julkalendrar jag haft :)

   Radera
 2. Helt rätt, jul är ju inte bara en dag, jag har gjort finsk morotslåda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej precis! Man måste få njuta av den många, många dagar innan - minst hela december! :)

   Radera
 3. Enkla frågor som jag också kan. Skämt å sido tycker jag att det är jättekul att du gör din julkalender och jag ser fram emot den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud vad roligt att höra! :) Jag försöker blanda både svåra och lätta frågor, men mest blir det kanske lite svårare för att det ska bli klurigare ;)

   Radera
 4. Jag har inga bra förslag alls men blev glad åt att det inte bara är kag som tänker lite på julen. Har ett antal toarullar som väntar på att slängas ELLER att bli smällkarameller!

  Tack för mysig läsning.
  Marie i skåne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket roligt tips med toarullarna! Det var alldeles för länge sedan man gjorde smällkarameller kände jag nu! :)

   Radera
 5. åh jag har varit sugen på lussekatter i flera dagar!!! Har faktiskt hunnit köpa några julklappar och planerat några till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh gud vad sugen jag blev på lussekatter nu! Haha! Härligt att vara ute i god tid med julklapparna! Jag har bara planerat hittills men ska nog snart köpa de första :)

   Radera
 6. Kul att du kör julkalendern även i år :) Som Malin ovan skriver gillar jag din julkalender precis som den varit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du säger det :) Hoppas du är med och tävlar även i år :)

   Radera