fredag 25 oktober 2013

Litterära pumpor till Halloween

Nu närmar sig Halloween och det här med att karva ut pumpor har jag alltid tyckt ser så mysigt ut. Jag har aldrig gjort det själv, vad jag kan minnas, men är så imponerad av de som verkligen lyckas få till motiv som är mer komplicerade än bara ögon och en mun. Pyntar ni inför Halloween och är det då pumpor eller gör ni annat?

Hittade en lista på pumpor med litterär anknytning, fantastiskt fina hantverk - titta in hela listan här (där samtliga bilder också är tagna ifrån)! Några av mina favoriter var dessa, den som ändå kunde åstadkomma sådant:
8 kommentarer:

 1. Snygga:D

  Förresten gå gärna in och tävla här http://www.lexielaser.org/2013/10/tavla-och-vinn-fint-pris-hos-bokii.html tävlingen är öppen i cirka 7 timmar till. Hoppas du vill vara med:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de! Blir så imponerad att folk lyckas göra sådant här :)

   Radera
 2. Hej Louise! Jag håller på och skriver en bok och vill gärna ha kommentarer på den. Om du har tid och lust så får du gärna läsa på min blogg: http://niondeelementet.blogspot.se/
  Hälsningar
  Charlotte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag ska absolut försöka hinna med att gå in på din blogg och läsa :) Låter spännande!

   Radera
 3. Så häftiga! Önskar att jag också hade kunnat göra sådana snygga pumpor ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst vore det häftigt att kunna göra det! Funderar på att försöka göra någon form av pumpa nästa år i alla fall ;)

   Radera
 4. Så himla fint, tänk om man själv kunde göra så fina pumpor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man kanske borde försöka lära sig till nästa år? :)

   Radera