onsdag 29 maj 2013

Ännu gladare bokbloggare!

Och så trillade ytterligare ett recensionsex in och förgyllde min dag! Den här gången var det Katerina Janouchs nya bok Nattsländan som jag längtat som en tok efter! Ett enormt tack till snälla Piratförlaget som skickade boken!

Såhär beskriver Bokus boken:

"När Cecilia vaknar upp på sjukhuset efter en mindre hjärtinfarkt vet hon med isande visshet att hennes liv måste förändras. Det känns omöjligt att gå vidare i äktenskapet, drömmen om en familj som håller ihop för alltid går i kras.
Även för systern Susanna väntar dramatiska förändringar och härigenom svetsas systrarna samman mer än någonsin. Susanna visar oväntad handlingskraft trots att hon ställs inför sin tuffaste utmaning.


Medan Cecilia kämpar med att komma på fötter och hitta ny balans i livet försöker hon också komma tillbaka i sin yrkesroll. Hon återgår till arbetet på förlossningskliniken samtidigt som avdelningen drabbas av ett hårt slag: chefsbarnmorskan Tatiana försvinner spårlöst. Cecilia borde förstås lämna ärendet åt polisen, men kan inte låta bli att engagera sig. Långsamt går sanningen upp för henne och den är mer skrämmande än någon kunnat tro."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar