tisdag 23 augusti 2016

Forsättningen på Sekten på Dimön!Storytel är bra att ha för sådana som mig som lallar runt mycket i min egna lilla värld och plötsligt blir helt chockad över att en viss författare släppt en ny bok eller att en ny del av en serie jag följer släppts. Jag tycks aldrig snappa upp sådant här i god tid. Jag vet inte varför men så är läget. Storytel är här en räddare i nöden då jag här ganska snabbt kan se i alla fall deras nyheter där en hel del nytt finns också.

Sekten som återuppstod (inbunden)Nu idag upptäckte jag att det kommit en ny bok om sekten ViaTerra. Den första boken, Sekten på Dimön, tyckte jag var väldigt spännande så det känns givet att även läsa (lyssna till?) Sekten som återuppstod. Sofia försöker här hitta tillbaka till sitt gamla liv efter att ha levt tillsammans med ViaTerra under lång tid. Sektens ledare Franz Oswald sitter i häktet i väntan på sin rättegång och gör allt han kan för att hämnas på Sofia.

Sekten som återuppstod kommer definitivt att spelas på Storytel hos mig framöver!2 kommentarer:

  1. Hoppas du gillar tvåan. Mina tre böcker är egentligen bara en enda lång berättelse. Men vilket förlag ger ut en bok med 1500 ord. Det är min berättelse, från början till slut, en fiktiv, förvrängd sanning av hur det går till. Och i tredje boken blir det nog ruggigast, för då handlar det om barnen. Så det är kanske inte rätt att jämföra böckerna. Berättelsen fortsätter så att säga. Kul att du vill lyssna och TACK för att du lyfter fram mina böcker.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli så spännande att läsa vidare i dina böcker. Det är ett viktigt ämne du tar upp!

      Radera