måndag 31 oktober 2011

Lyser som en sol och bugar och bockar för awarden

Förra veckan fick jag en Liebster Blog Award av Bokmilaskogen med kommentaren; "Recenserar ofta böcker som inte så många andra intresserar sig för, exempelvis bortglömda gamla barnböcker."

Det är alltid roligt att få uppskattning och speciellt här där jag ju mest öser ut mina tankar kring olika böcker huller om buller. Det var också extra roligt att läsa just denna kommentar då jag faktiskt inte själv reflekterat över denna nisch, eller vad man nu ska kalla det, som jag tycks ha enligt Bokmilaskogen. Kul att bli uppmärksammad på detta!
Blev väldigt, väldigt glad över utmärkelsen så tack så hemskt mycket! Du gjorde min dag och gav mig massa inspiration till att blogga vidare!

Awarden medföljer lite instruktioner, nämligen dessa;

1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personerna som gav er awarden och länka till bloggarna.
3. Välj ut fem personer som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Så då har jag då kommit fram till nummer 3 vilket är en himla svår punkt, för det finns ju så många bra bloggare där ute! Men efter en del funderingar har jag utsett dessa:

Bokmilaskogen: Ja, jag tänkte minsann ge tillbaka awarden till dig! Detta eftersom att jag älskar din blogg som är intressant på många vis i en härlig blandning av recensioner och andra reflektioner. Ett extra plus för bloggens namn, som är jättefint.

Boktagen: Det här är en blogg jag blir glad av, mycket boktips som är blandat med andra inlägg men alltid med en härlig ton på något vis som gör att humöret höjs några steg.

Beasbokhylla: En jättefin blogg som verkligen ger ett vackert intryck med sin bakgrund. Det här är en blogg som jag definitivt tittar in till varje dag då det ofta finns nya intressanta inlägg om böcker och annat smått och gott. Tycker bland annat riktigt mycket om färgtemat som kommer då och då.

La Bibliothèque: Skriver väldigt intressanta och långa recensioner där man verkligen får en känsla för boken. Det ligger en mysig känsla över bloggen som jag verkligen tycker om!

Tonårsboken: En blogg som innehåller många recensioner på ungdomsböcker vilket jag gillar! De tre tjejerna som har bloggen skriver intressant och ger många bra tips på såväl böcker som på intervjuer och liknande - värt ett besök!

Det var svårt att välja ut endast fem stycken bland alla bloggar man tycker om, men till höger här på bloggen hittar ni även många andra intressanta bloggar som jag läser så ofta jag kan. Samtliga är väldigt läsvärda så gör ett besök!

Och tack igen för awarden Bokmilaskogen!

4 kommentarer:

 1. Vassego' :) Jag borde kanske ha lagt till i min motivering att du inte bara recenserar barnböcker utan även en massa andra bra grejer, som historiska romaner t.ex.! Fast det är barnböckerna jag har lagt märke till mest! :D

  Och tusen tack för att jag fick en award tillbaka! <3

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren(kommentarerna) på min blogg. Det gjorde mig glad.
  Jag minns att jag faktiskt snubblat över titeln på din blogg förut, och tänkte att den skall jag besöka - för titeln kittlade fantasin. Du skriver verkligen om böcker som intresserar mig. Måste dyka djupare här någon dag, men har redan doppat tån i vattnet... Mysigt.

  SvaraRadera
 3. Sofia: Nej det var kul att höra vad du tyckte var mest framträdande :) Självklart ska du ha det, din blogg är en av mina absoluta favoriter :)

  Hannah: Vad roligt att höra! Vad glad jag blir :) Kände likadant när jag hittade fram till din blogg häromdagen :)

  SvaraRadera
 4. Åh, tack så mycket! Det var himla fint av dig! :)

  SvaraRadera