onsdag 6 juli 2016

Del 2 i Three Sisters Island!Upptäckte just att del två i Three Sisters Island - trilogin av Nora Roberts har släppts. Den första boken heter En förtrollad ö och vi möter Nell som har flytt från sin make som misshandlar henne. Hon kommer till Three Sisters Island och skapar ett nytt liv där. Den nya boken som alltså är den andra delen heter Månskensstranden och handlar om Ripley som vi möter i första boken. I första boken blir det tydligt att det är Nell, Ripley och Mia det handlar om så vi kommer såklart att få läsa mer om Mia i tredje delen. Jag gillade första boken som var en härlig blandning av systerskap, magi och kärlek.


Månskensstranden (inbunden)
"Det är tidig morgon och den öde stranden är täckt av frost när Ripley Todd kommer ner till vattenbrynet. Morgonens löprunda är dagens bästa stund: soluppgången speglas i vattnet och sanden är orörd sånär som på hennes egna fotspår. Snart kommer ön att vakna till liv. Ripleys hjärta klappar för varje gata, gränd och vrå på Three Sisters Island. Hon har växt upp här och känner en tillhörighet till platsen och dess invånare som går långt utanför jobbet som polis.

När forskaren MacAllister Booke kommer till Three Sisters Island för att undersöka öns mystiska historia rubbas Ripleys lugna tillvaro. Motvilligt blir hon förälskad. Men innan Ripley och Mac kan drömma om en gemensam framtid måste de ta itu med det förflutna. Mörka krafter hotar Ripley och hennes vänner. Vad är det för hemligheter som döljer sig på Three Sisters Island?"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar