tisdag 6 december 2016

Åh, snälla Nemert skriv mer!


Bildresultat för vargarnas tid

Jag läste Elisabet Nemerts nya bok Vargarnas tid i somras och nu har jag inte riktigt kunna släppa Nemert. Jag har ju alltid älskat hennes böcker men nu efter att ha läst den senaste har jag ett sådant sug efter mer. Snälla Nemert, skriv fler böcker och släpp dem snart i handeln!

Så länge antar jag att jag får nöja mig med att läsa de tidigare böckerna. Och de är ju såklart också underbara men tänk att få läsa något nytt igen, längtar!

5 kommentarer:

 1. Jag älskade hennes böcker Bortom stjärnan samt Den vita liljan. Mycket märkligt eftersom jag normalt inte är förtjust i för mycket andlighet, men dessa två böcker har jag läst så många gånger att jag inte ens minns hur många.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har många intressanta lager i sina böcker, jag gillar också andligheten :)

   Radera
 2. Hej. Snubblade in hör och inser att du liksom jag är såld på Nemert.
  Just nu slits jag mellan henne och Philippa Gregory. Har du läst Maria Gustavsdotters trilogi om prästdötrarna? (Ulikas bok, Katarinads bok o Ebbas bok)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, men jag har spanat in dem! Har tänkt att jag ska läsa dem :) Är de i samma stil?

   Radera
 3. Ramlade in här via en googlesökning 😊
  Kul med någon som älskar Nemert precis som jag. Dras nu mellan att läsa mer av henne (läst 3st under hösten) fortsätta med Philippa Gregory. Har du läst Maria Gustavsdotters trilogi om prästdötrarna (Ulikas bok, Katarinas bok o Ebbas bok).
  Jag läste massor som liten... men har inte läst mycket de senaste 15-20åren... men har nu vaknat och kan inte få nog ☺ Historiska skildringar 1500-1800tal 💚

  SvaraRadera