måndag 2 juli 2012

Månadens många (eller ja, två) boktips

Den här månaden har det varit fullt upp och det känns som att jag inte riktigt haft tid att läsa andra bloggar så mycket som jag skulle vilja. Men de här två böckerna var några av de som jag fastnade för den här månaden!Träna dig 10 år yngre, av Shirin Djavidi som recenserades av Malin på Malins bokblogg. Den här boken lät väldigt inspirerande så den måste jag kolla upp!Belle, av Lesley Pearse som recenserades av Malin på Nilmas bokhylla. Det verkar vara en bok som kan intressera mig så denna måste jag komma ihåg att skriva upp på nästa läslista! Älskar dessutom omslaget!

10 kommentarer:

 1. Jag vill också hemskt gärna läsa den :) Belle alltså...

  SvaraRadera
 2. Jag har läst någon av Lesley Pearses böcker och var inte jätteimponerad. Men jag tror att hon faller i samma kategori som Tamara McKinley och Nora Roberts, det kan finnas riktiga guldkorn bland massorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som att det kan finnas hopp då ;) Jag har själv inte läst något av henne så det ska bli kul att se vad jag tycker..

   Radera
 3. Håller med, omslaget är riktigt fint!

  SV: Ah, sambon läste först trilogin och sen Hobbiten och sa att det funkade lika bra så gör det eftersom jag ändå var tvungen att börja på Sagan om Ringen i och med utmaningen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :)

   Okej, ja jag gjorde också tvärtom och det var inte något som förstördes direkt men skulle jag göra om det skulle jag läst Bilbo först för kronologins skull ;)

   Radera
 4. SV: Åh vad roligt! Hoppas du tycker om den lika mycket som jag! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas så! Håller tummarna för att den ska köpas in snabbt! ;)

   Radera
 5. Gillar faktiskt också Belle´s omslag. Och jag brukar ha problem med ansikten sådär. Tycker det är himla fult för det mesta :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar snarare tycka om ansikten, kan sitta och titta på dem då och då och fundera kring vad deras miner vill säga. Oftast blir jag dock för styrd av hur huvudpersonen ser ut om det finns ansikten på framsidan ;)

   Radera