måndag 25 april 2016

Tårtor inspirerade av älskade böcker

Hittade en lista på Buzzfeed om tårtor med tema från välkända böcker. Det är så fantastiskt vad folk kan skapa! Jag blir så förundrad och hade haft väldigt svårt att börja skära i en av de här tårtorna. Det känns nästan som en synd att äta upp dem! Vilka otroligt snygga detaljer!

Här är några av mina favoriter bland dessa fantastiskt fina tårtor - ni hittar dem alla här.

This wonderful tribute to Alice's Adventures in Wonderland.

Alice i Underlandet - helt fantastiskt! Så mycket detaljer och de är så snygga! Älskar att det enda vi ser av Alice är hennes ben eftersom hon dykt ned i tårtan!
This Sorting Hat all Harry Potter fans will fall in love with.

Harry Potter - Sorteringshatten ser så snygg ut. Det ser nästan ut som att man kan lyfta upp den och sätta den på huvudet!
This blood-soaked birthday cake for any fan of the A Song of Ice and Fire series.

Game of Thrones - Gudars var pilligt det måste ha varit att få till svärden på toppen!


This Moby Dick cake would make a splash at any event.

Moby Dick - Alltså jag smäller av när jag ser den här tårtan! Det ser inte ens ut som en tårta, utan mer som en riktig bok. Älskar repet som går längs med sidan och hur valen kommer upp ur tårtan.
This Shakespeare cake for fans of the classics.

Shakespeare - Fantastiskt fin! Som den Shakespeare-nörd jag är så hade jag ju älskat att få den här tårtan! Gillar titeln i toppen - Much ado about Reading.

This spooky, yet delicious Edgar Allan Poe cake.

Edgar Allan Poe - Hjälp, vilka detaljer! Förstår verkligen inte hur man lyckas med detta! Det måste ta evigheter att få till alla detaljer.5 kommentarer:

  1. Så fina! Framförallt Alice i underlandet, hur har man kunnat göra sådana detaljer i ätbart material?! Det är ju konst! Men precis som du säger, det skulle kännas lite konstigt att skära i dem ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är en gåta för mig hur man lyckas skapa något sådant! Det är sannerligen konst :)

      Radera