lördag 30 april 2016

Åh, så kul!

Jag utan dig (inbunden)
Jag blir alltid lika glad över recensionsexemplar man efterfrågat och som sedan hittas i min brevlåda! Igår fick jag hem Jag utan dig av Kelly Rimmer från Modernista, jättestort tack! Jag började läsa den direkt och har nu kommit ungefär halvvägs. Hittills gillar jag den verkligen! Lättläst och svår att lägga ner. Jag fastnade direkt för Lilah men Callum är jag fortfarande lite tveksam till, vi får se hur jag känner i slutet av boken.

Jag utan dig marknadsförs som ett måste om man gillade En dag av David Nicholls och Livet efter dig av Jojo Moyes. Nu gillade jag ju inte En dag (läs mer här) något vidare men jag älskade Livet efter dig så jag tyckte ändå att det lät lovande redan från början.

"Callum arbetar på en stor PR-byrå i Sydney och tar varje dag färjan hem till förorten Manly. En dag på färjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som är en engagerad jurist och miljökämpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förälskelse. Ingen av dem tror egentligen på kärlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra.

 Lilah försöker först kämpa emot med alla medel. Hon hittar på den ena ursäkten efter den andra för att inte låta känslorna ta över, men till sist ger hon upp och låter sig översköljas av kärleken.


Allt ser ljust ut, och deras förhållande blir allt starkare. Men så kommer den dag då Lilah inte längre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hållit hemliga för Callum..."

(Källa).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar