onsdag 26 juni 2013

Snow White and the Huntsman

Jag och sambon såg Snow White and the Huntsman i helgen. Vi blev rätt besvikna. Vi väntade oss visserligen inget mästerverk men fy vad seg och tråkig den var. Vi tyckte inte att det hände speciellt mycket och orkade inte ens se klart den.
Vi var dock tvungna att spola fram till Kristen Stewarts omtalade tal och jag kan utan problem falla in i klagokören - det var verkligen inte bra. Ett riktigt dåligt krigstal faktiskt. Jag tyckte mest att hon lät arg på folkhopen när hon skulle vara uppmuntrande. Men å andra sidan kom det ju inte direkt som någon chock, Kristen Stewart är knappast en av mina favoritskådisar.

Det är emellertid roligt att se gamla sagor i nya tappningar och jag såg den här filmen delvis med anledning av att 2013 är bröderna Grimms år. Jag måste verkligen sätta fart med det, har massa böcker att läsa i det temat!

Kristen Stewart som Snövit

6 kommentarer:

 1. Inte för att vara sån men jag kan på riktigt inte fatta hur Kristen Stewart är en av Hollywoods bäst betalda skådis under 25 år, tycker hon är så himla dålig i allt hon gör, har samma min och uttryck i varje film hon gör. Oj vad taskig jag var nu då ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller faktiskt med. Hon känns så avstängd på något sätt. Tycker dock att hon gör en helt okej rollprestation i Panic room - men då är hon ju lite yngre förstås.

   Radera
 2. Jag blev också besviken på den här filmen, dels för att Kristen Stewart gjorde ett sådant dåligt jobb men även för att jag inte tyckte att hon passade i rollen. Håller med Zelly, Kristen Stewart har samma uttryck i varje film ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Kristen Stewart var verkligen ingenting att hänga i julgranen i den här filmen! Tycker inte om henne så mycket annars heller, speciellt inte i Twilight (ryser) men det blev så brutalt tydligt att hon inte är så bra, i hennes tal i den här filmen. Det föll verkligen helt platt.

   Radera
 3. Haha håller med om allt! Kass film och fattar inte alls varför i hela friden hon får göra film. Men the huntsman gillar jag. Kan dock bero på att han ser så bra ut och är den ende manlige skådis som till och med fått min man att mumla "How you doin´" :D

  Men i the panic room var hon riktigt bra, det håller jag med om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hade verkligen kunnat bli så mycket mer av filmen men det kändes mest som att de bara malde på utan egentlig handling. Nej håller med - varför får hon roller för? :P

   Hahah ja jag har förstått att många gillar honom även om jag själv inte ser det enormt heta med honom ;)

   Visst gör hon! Det är intressant att hon var duktigare tidigare än vad hon är nu :P

   Radera