måndag 22 april 2013

Se Carrie på bio eller inte?

Carrie kommer ju i ny filmatisering snart och jag har velat lite fram och tillbaka. Jag vill se den men jag vet inte riktigt om jag vågar se den på bio, jag är så himla lättskrämd. Jag gillade den äldre filmatiseringen och tycker verkligen om boken, men just bio ger ju lite mer intryck än att se film hemma i soffan. Får klura vidare på den!


Ska ni se nya Carrie? Och ser ni då på bio eller ska ni vänta tills den släpps på dvd?

6 kommentarer:

 1. Ser jätte häftigt ut! Men håller med om att det kanske skulle vara lite läskigt att kolla på bio, vill ju inte direkt skrika rakt ut i salongen! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är min tanke också! :P Får se om fegheten vinner eller inte när den släpps sen :P

   Radera
 2. Jag ska nog se den men inte reflekterat så mycket över om jag ska se den på bio eller hemma i soffan. Det är ju ett tag kvar så vi får se :D

  SvaraRadera
 3. Jag ska se till att läsa boken först! Om det blir läge för filmatiseringen kommer jag absolut se den hemma i soffan, måste kunna dyka ner bakom kuddar om det blir för läskigt... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken är verkligen läsvärd så det tycker jag att du ska göra ;) Ja alltså, den är kanske inte läskig på det sättet att man hoppar till utan mer creepy, kanske ska svälja fegheten och se den på bio ändå - får ta med en kudde dit haha :P

   Radera