tisdag 11 december 2012

Lucka nr 11 - Tänk om/Pappa till jul


Bakom lucka nummer elva gömmer sig två böcker i en! Både Tänk om... av Catherine Mann och Pappa till jul av Heidi Betts kan hittas här!

Bokus beskriver böckernas handlingar såhär:
"Tänk om ...
Det var julfest och de tillbringade en fantastisk natt tillsammans - så långt är de överens. Men sedan? Lilah är gravid och har inte varit med någon annan man på länge. Carlos å sin sida kan inte få barn. I alla fall är det vad läkarna säger.
Snart nog tvingas han inse att Lilah har rätt och att han ska bli pappa. Självklart kommer han att ta sitt ansvar och gifta sig. Men Lilah vill ha kärlek i sitt äktenskap, annars får det vara ...

Pappa till jul
Pappa ... eller inte pappa?
Det här var inte precis den julklapp som Trevor Jarrod hade väntat sig - att få en okänd son på halsen! Ändå påstår denna kvinna, Haylie Smith, att han är pappa till hennes systerson. Snart får han dock erfara att hon talar sanning ...
Men ungkarlen Trevor vet ingenting om hur man tar hand om ett barn. Och Haylie är inte alls beredd att bara överlämna den bebis hon kommit att älska till en fullständig främling. Om Trevor verkligen vill överta ansvaret för sin oväntade arvinge har han två val: rättegång ... eller äktenskap!"

Instruktioner för att anmäla sig till tävlingen om julkalenderns böcker finns att hitta här!

Förra året julcitat för lucka nr 11 hittas här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar