onsdag 8 januari 2014

Älskade Anne (stavat med e), nu ses vi igen!

 
Bildkälla
År 2014 ska jag läsa igenom samtliga böcker om Anne på Grönkulla! Jag tror faktiskt inte att jag har läst de allra sista och nu när jag har köpt en hel box med alla böcker på engelska så tänkte jag göra slag i saken och läsa igenom samtliga. Det ska bli otroligt roligt att få läsa om min kära gamla barndomsvän på engelska, jag som bara är van vid den svenska Anne med undantag av serien. Anne är en sådan inspiration och jag tror att vi alla skulle må bra av att ha hennes ofta så positiva inställning till världen och livet.


Anne

Marilla och Anne

Anne och Matthew
 
Anne och Diana

Gilbert och Anne

10 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk idé! Blev väldigt sugen jag också nu :D

  SvaraRadera
 2. Jag har taggat dig i en utmaning: http://bokrecensionernu.blogspot.se/2014/01/tag-35-fragor-om-bokaret-2013.html?showComment=1389197504214#c8644949277253716055 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Måste ta mig en titt! (jättesent efteråt men ändå ;))

   Radera
 3. Åh denna box vill jag ha. Älskade tv-serien som gick för en massa år sedan och har alltid velat läsa böckerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TV-serien har nyligen släppts på svenska igen! Den kan jag verkligen rekommendera, men böckerna är ännu bättre såklart :)

   Radera
 4. Älskade den första boken, men vet inte om jag läst någon fler...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Resterande delar av serien är också jättebra! :)

   Radera
 5. Spännande! Ska bli roligt att se om de fortfarande håller, om de är lika bra som du minns. Min mamma läste dessa som barn och gav dem till mig så fort jag var gammal nog. Anne är en av mina barndomshjältinnor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är en fantastisk förebild! Jag minns främst första boken och kanske andra men sedan är mitt minne lite svagare så speciellt de senare ska bli spännande att läsa - och på engelska också!

   Radera