torsdag 26 april 2012

Böcker på I i bokhyllan!


Dessa är de böcker som jag hittade på I i bokhyllan; I hennes skor, I cirkelns mitt, Idioten och Islandet. Det pinsamma är att jag inte läst en enda av dem.

I hennes skor - Jag har som sagt inte läst denna men kände att jag ville kolla in boken efter det att jag sett filmen. Tyckte om förhållandet mellan systrarna och hur det utvecklades, och kan tänka mig att det blir något djupare i boken (det brukar ju vara så).

I cirkelns mitt - Denna har jag heller inte läst och funderar nog på att börja i en annan ände, men Davinci-koden som ju ska vara så himlarns bra har man ju hört.

Idioten - Jag har läst en del ur denna men sedan börjat med en annan bok och då glömt bort det jag läst så denna har jag inte heller läst i sin helhet. Jag har bara läst Brott och Straff av Dostojevskij men tyckte verkligen om hans sätt att skriva så ska ta mig i kragen och läsa denna också.

Islandet - Den här minns jag att jag köpte på det lilla bibliotek som ligger i det lilla stället som jag växte upp på. De hade utförsäljning på böcker som skulle bort av någon anledning, det är emellertid inget fel på denna så förstår inte varför den såldes, men det var ju bra för då blev den min! Ska bara ta och läsa den också...

Det är när man kommer till sådana här listor som man känner att man har sjukt mycket att läsa i bokhyllan!

4 kommentarer:

 1. Här kommer en liten utmaning från oss...

  http://beasbokhylla.blogg.se/2012/april/utmaningar.html

  SvaraRadera
 2. Hej, jag har utmanat dig i 11 frågors-utmaningen som vandrar runt på olika bokbloggar nu. Vore kul om du ville vara med:

  http://bokliz.blogspot.se/2012/04/utmaning-11-fragor-och-11-svar.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Har svarat nu, fick lite tankenötter så det tog ett tag ;)

   Radera