måndag 1 december 2014

Lucka 1 - Bok


Här kommer den allra första boken i årets julkalender! Det känns roligt att vara igång! Senare idag kommer den första frågan.
 
Vinsterna kommer att publiceras klockan 08.00 varje dag och frågorna kommer att publiceras varje dag klockan 15.00.
 
Nu sparkar vi igång!
 
Boken bakom lucka 1 är Livet efter dig av Jojo Moyes.
 
"Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.
När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.
Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig.
Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid."
(Länk)
 

3 kommentarer:

 1. Kul då vet jag tider och dylikt *tack* /kram

  Ps Men varför dela upp det ... det förstår jag inte ;.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har valt att testa att dela upp det i år, då det tidigare kom en del frågor kring om böckerna var kopplade till just frågan för dagen så då tänkte jag att det kanske är tydligare att dela på vinsterna och frågorna :)

   Radera
 2. Åh! Världens bästa bok! Roligt med julkalender förresten :)

  SvaraRadera