onsdag 5 februari 2014

Biblioteket!

En bra grej med att ha långa luncher (vilket jag inte riktigt tycker om i övrigt) är att man kan åka till biblioteket efter att man ätit (och faktiskt bara ta ut ca 10min flextid!). Så imorgon har jag planerat att ta mig dit för att uppdatera låneböcker hemma och framför allt för att se till att mitt förråd av ljudböcker inte kommer att sina inom den närmaste tiden!

Bibliotek är sannerligen underbara platser! Det är synd att inte fler människor förstår det! Helst skulle jag vilja ta mig runt bibliotek i ett lyckorus medan jag tittade närmare på olika titlar, ungefär såhär:

Belle

6 kommentarer:

 1. Min mamma var lärare, tillika skolbibliotekarie när jag växte upp och jag var massor med henne i biblioteket. Kunde läsa en bok och börja på nästa ur ett helt bibliotek när hon ibland jobbade kväll. Jag fick gå igenom de böcker som rensades ut och behålla de jag ville ha innan resten slängdes och sen fick jag vara med och välja ut nya böcker ur katalogerna från förlagen OCH läsa dem först av alla så att mamma visste vad hon skulle säga till andra låntagare... Vilken lyxtillvaro tänker jag så här efteråt, och kanske inte så konstigt att jag brinner för att bygga upp ett eget litet bibliotek här hemma...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut en lyxtillvaro! Låter underbart att få en sådan tillgång till böcker :)

   Radera
 2. Håller med om bibliotekens storhet och att det är synd att det inte är fler som hittar dit, jag tycker att det är så välkomnande också :) Men det kanske det inte är om man inte har upptäckt allt som är bra med böcker i och för sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej kanske är det just det att folk inte förstår böckernas magiska värld ;) Älskar att gå omkring bland bokhyllorna i bibliotek :)

   Radera
 3. Det låter som ett väldigt bra användande av en långlunch!
  Ville bara säga tack, hämtade ut min julkalendersbok (Om inte nu så när). Ser fram emot att sätta tänderna i den när jag läst ut vampyrboken jag håller på med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Ska hålla utkik efter en recension! :)

   Radera