torsdag 19 december 2013

Lucka nr 19

Bakom lucka 19 gömmer sig Iakttagelserna av Jane Harris.

Frågan för dagen är omslagen nedan. Skriv in svaren här nedan på vilka böcker det är som gömmer sig bakom utsuddningarna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skriv titlarna på böckerna i en kommentar här nedan. Ett poäng för varje rätt svar.


------------------------------------------------------------------------------------------------------
För att vinna Iakttagelserna var med och tävla, tre personer vinner varsin bok och den som kommer först får välja två!

Iakttagelserna
"Sex, spöken, lögner och mysterier.
Så vid slutet av min första dag bortom all ära och redlighet satt jag sen där med två pennor, två tuttar, Charles Dickens, två skivor bröd och en tom skrivbok.
Skottland 1863. Bessy Buckley är på flykt från sitt förflutna som prostituerad i Glasgow. Av en slump får hon jobb som hembiträde hos den vackra Arabella på Haivers slott. Bessy fascineras av sin nya matmor men blir också rätt fundersam över hennes ovanliga önskemål och konstiga befallningar. Bland annat befaller Arabella att Bessy ska skriva dagbok om allt hon gör och framför allt om vad hon tänker om det. Bessy inser snart att det inte bara är hon som bär på hemligheter, även Arabella döljer mycket. När Bessy börjar undersöka vad som hänt den förra tjänsteflickan som sägs ha kastat sig framför tåget inser hon att hon själv blivit inblandad i allra högsta grad. Hon beslutar sig för att hämnas, men hennes hämnd får ödesdigra konsekvenser, både för henne själv och för hennes omgivning. Men framför allt för Arabella..."
(Bokus)
Hitta all information om tävlingen här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar