onsdag 18 december 2013

Lucka nr 18


Bakom lucka 18 finns Det är så logiskt alla fattar utom du av Lisa Bjärbo.

Frågan för dagen är citatet nedan. Skriv in svaret här nedan på vilken bok som citatet är taget ifrån.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skriv titel på boken citatet är taget ifrån i en kommentar här nedan. Rätt svar ger ett poäng.

"Vronskij och Anna befann sig nästan mitt emot henne. Hon såg dem med sin skarpögda blick, såg dem även på nära håll då paren möttes, och ju mer hon såg dem desto mer övertygad blev hon om att hennes olycka var beseglad."

------------------------------------------------------------------------------------------------------
För att vinna Det är så logiskt alla fattar utom du var med och tävla, tre personer vinner varsin bok och den som kommer först får välja två!

Det är så logiskt alla fattar utom du
"I fyra år har Johan varit hemligt kär i sin tjejkompis. I fyra år har han bitit ihop, lyssnat, spelat intresserad när hon babblat om sina kärlekshistorier. Men nu går det inte längre. Han kommer att explodera!

Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra. I alla fall nästan. Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester - han har varit kär i henne de senaste fyra åren, och tycker inte att det här med bästa kompisar räcker längre.
Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där pinnen med gitarren. Han med hårdrocksfrisyr och slitna converse. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt! I alla fall fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång ... "
(Bokus)
Hitta alla tidigare frågor och vinster här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar