tisdag 24 november 2015

När börjar ni julpynta?

Här hemma började vi julpynta lite i helgen och nu i veckan försöker vi ta fram saker lite pö om pö. Jag tycker att det är så himla mysigt att plocka fram julen. Här har vi inte fått någon snö att tala om ännu men frost har vi fått i alla fall, så lite vitt är det ändå. Man får vara glad för vad man får. Men under december hoppas jag på att få ordentligt med snö. I år vill jag inte ha en grön jul igen. Hur ser det ut hos er? Har ni fått någon snö?

Förutom julpyntande är det förberedelser för födelsedagsfiranden och lite allt möjligt. Och mycket planering för årets julkalender såklart där jag just nu fixar med de allra sista detaljerna. Det är jätteroligt att se att flera stycken redan anmält sig! Jag hoppas ni ska tycka att kalendern är rolig även i år.

All information om tävlingen hittar ni här.

Ikväll blir det glögg och pepparkakor framför TV:n. Vad hittar ni på?7 kommentarer:

 1. Vi brukar inte plocka fram adventsgrejer förrän första advent, men i år ska vi försöka fixa det på lördag. Tomtar och annat som är mer jul kommer inte fram förrän vid Lucia. Själv tycker jag det är trist med pyntning som börjar för tidigt, några grannar började för över en månad sedan :)

  Snö fick vi en del i helgen, men den har i stort sett regnat bort nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att jag startat tidigt som börjar lite innan adventsveckan. En månad sedan känns lite väl att smälla upp julpynt det håller jag med om :)

   Trist på snön, men härligt att det kom något i alla fall :)

   Radera
 2. Jag gjorde det i söndags, det var sista hellediga helgen på ett tag så jag passade på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart drag :) Kan vara skönt att få det fixat också :)

   Radera
 3. 1:a advent ska det vara klart... både ute och inne. Behövs ljus denna årstid.

  SvaraRadera
 4. (grannar ska man inte bry sig... dessutom är det väldigt MÖRKT)

  SvaraRadera