tisdag 13 januari 2015

Jag vann!

Jag vann högsta vinsten i Zellys utlottning på hennes blogg Zellys bokblogg! Jag har aldrig vunnit någon bloggtävling förut så jag blev faktiskt otroligt glad! Vissa saker har känts lite tungrodda i livet på sistone och jag tror att jag kanske blev lite extra glad just därför. Ibland behövs det positiva oväntade saker för att tankarna ska vända om och gå i mer positiva ordalag.

Eftersom att jag var första namnet som Zelly drog så fick jag det stora nöjet att välja bland de tre böcker som fanns i utlottningen. Böckerna som fanns att välja mellan var Sophies historia och Livet efter dig av Jojo Moyes och Och bergen svarade av Khaled Hosseini. Jag har tidigare läst Livet efter dig och älskade den. Jag äger den dock inte och var därför lite sugen på den men tänkte att det är roligare att testa en bok av samma författare som jag inte läst och därför blev det Sophies historia.I slutet av förra veckan kom så paketet med boken hem till mig och jag blev både glad och överraskad över att paketet inte bara innehöll boken utan även ett bokmärke och choklad! Kan det bli mer perfekt?

Stort tack till dig, Zelly! Blev väldigt glad över både bok och överraskningar!6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! :) Ja alltid roligt med överraskning också :)

   Radera
 2. Åh, nu blev jag sugen på choklad:). Alltid kul med små överraskningar:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :) Ja, choklad som är så gott haha :)

   Radera
 3. Gulle dig :) Det var så lite så, bara kul att kunna göra någon annan lite glad :) Hoppas du kommer gilla boken :) jag älskade hennes Livet efter dig men denna har jag inte läst än trots att den legat hemma ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade också Livet efter dig men försöker att inte ha för stora förväntningar på den här nu :) Återigen - stort tack för vinsten! :)

   Radera