tisdag 23 oktober 2012

Men vad hände här?

Läslusten har fått en tillfällig dipp. Eller kanske är det snarare så att det inte har funnits tid till att läsa med allting kring praktik, c-uppsats och seminarier. Men nu i helgen kände jag att jag verkligen hade tiden till att läsa igen. Slappade hela helgen med bra böcker, läskiga skräckfilmer, bio, maraton i The Tudors och mycket godis. Kändes oerhört välbehövligt och nu är läslusten verkligen här igen och får utrymme!

Tänker dimpa ner med ett par recensioner här framöver. Har läst den andra (eller egentligen första) boken om Kulla-Gulla. Har också läst två av böckerna i min Nicholas Sparks-utmaning. Ska också skriva ner lite tankar kring en fantastisk men hemsk bok om tvångssteriliseringarna och arbetshemmen i Sverige. Så dessa fyra kommer inom kort.

Annars har jag även full planering inför årets julkalender på bloggen. Får se vart det hela landar. Förra året körde jag på julcitat från Astrid Lindgrens alla underbara böcker, men i år blir det nog något annat.

4 kommentarer:

 1. C-uppsats har jag nästa termin, längtar inte! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår dig ;) Men det är jättekul också, bara man hittar ett bra ämne :)

   Radera
 2. Kulla-Gulla var väldigt bra när jag hade mindre läslust, de var så snabba att ta sig igenom och jag blev så lycklig/ledsen av att läsa dem att jag bara ville fortsätta med bok efter bok efter bok...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de ger verkligen läslust! Och de är så otroligt mysiga trots att det är så mycket elände, kanske är det nostalgin som spelar in...

   Radera