måndag 27 november 2017

Vart fångar man lite tid?

Det är så svårt att få tiden att räcka till. Att hinna med allting man vill hinna med. Det är en klassiker förstås - att få ihop vardagspusslet. Men nu är det som det är och då blir bloggen lidande. Men det finns en massa böcker jag har på vänt som jag har för avsikt att recensera. Tyvärr hinner jag inte alls med i samma takt som recensionsexemplaren dimper ned i min brevlåda. Jag vill dessutom hinna läsa litteratur som jag väljer helt själv. Just nu gottar jag mig med Harry Potter ibland på kvällarna. Att läsa Harry Potter om och om igen är en salighets sak.

När jag klickar runt på bloggen och ser hur det sett ut tidigare år - med tävlingar och julkalender med nya frågor varje dag och vinster och det ena med det tredje - och tänker på hur det skulle vara att hinna med det nu, ja, då känns det faktiskt som ett dåligt skämt. Just nu är jag glad om bloggen får något inlägg i månaden. Men just nu blir det lite sparlåga men inte helt släckt. Förhoppningsvis blir det mer aktivitet framöver.

Förutom läsning och vardagspussel så njuter jag oerhört av att få plocka fram julen nu. Det är så mysigt när det närmar sig advent och adventsljusstakarna och stjärnorna kommer upp i fönstren. Det är bra mycket trevligare att gå runt utomhus när det är mörkt nu än för bara en vecka sedan. Nu lyser det så inbjudande i många fönster.

När tar ni fram julen? Eller gör ni det över huvud taget?

1 kommentar: