lördag 23 juni 2012

Växla ner! av Karin Lilja

I boken Växla ner! 77 sätt att leva bättre på mindre diskuterar Karin Lilja kring hur man kan leva ett mer nerväxlat liv. Hon resonerar kring vad detta kan innebära och ger många goda råd och tips till hur man skulle kunna förverkliga ett sådant levnadssätt.

----------------------------------------------------------------------

Jag älskade den här boken! Det finns så mycket tänkvärt i Karin Liljas texter kring livets alla områden och jag verkligen begrundar mina val i livet medan jag läser boken. Den är oerhört intressant och givande vare sig man vill leva ett nerväxlat liv eller inte.

För min del läste jag inte boken för att växla ner helt och hållet, då detta inte är något jag eftersträvar idag. Men jag tror på att ständigt värdera sitt levnadssätt och fundera kring hur man vill leva och om ens liv överensstämmer med detta. Den här boken ger verkligen möjlighet till detta och erbjuder många alternativa lösningar på faktorer som vi ofta får för oss är oföränderliga.

Karin Lilja diskuterar på ett intressant sätt saker som vi tar för givna och som vi kanske borde fundera över lite oftare. En väldigt läsvärd och tankeväckande bok!

2 kommentarer:

  1. Låter som en bok för mig! Ska genast kolla in den!

    SvaraRadera