tisdag 29 november 2011

Möblera om i bokhyllan?

Funderar på att möblera om lite i bokhyllan som sett likadan ut nu ett tag. Vet vissa böcker som jag vill placera på ett annat sätt i alla fall. Nu har jag mest placerat böcker utefter vart det blir snyggt rent färgmässigt så att bokhyllorna får ett snyggt helhetsintryck. Ska nog fortfarande ha det i åtanke men flytta runt lite med en del av böckerna...

Hur placerar ni in böckerna i era bokhyllor?

4 kommentarer:

 1. Jag har inga bokhyllor...snyft!

  Jag får inte plats med några där jag bor så en del böcker står staplade på golvet och resten ligger nerpackade i lådor...Jag längtar tills den dagen då de får se ljuset igen...:-)

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen särskild ordning vad gäller bokstavsordning eller så. Men samma författare får stå tillsammans i alla fall. Annars klämmer jag bara in böcker där plats finns. :P

  SvaraRadera
 3. Jag har mina böcker genresorterade i min bokhylla hemma hos mina föräldrar, dels för att det var mycket enklare att möblera om i böckerna än när de är i bokstavsordning. (Bokhyllan ser ut som ett stort pussel - har egentligen alldeles för lite plats). Här i mitt studentrum så har jag haft i bokstavsordning, pocket och inbundet åtskilt, men jag tror att jag ska gå över till färgsortering när min nya bokhylla levereras.

  SvaraRadera
 4. bokdjungeln: Oj det måste vara svårt att hitta böckerna då! :)

  Sofia: Nej jag har inte heller bokstavsordning, tänker att det måste bli lite rörigt då alla böcker ju är olika långa, men det kanske bara är min tanke :)

  Sara: Har också funderat på att ha i genreordning, men tycker att vissa kan vara lite svårplacerade utefter det, samma sak med filmer som exempelvis kan vara drama komdier.

  SvaraRadera