onsdag 15 oktober 2014

Läst i September 2014


Septemberuppdateringen kommer lite sent på grund av att jag har varit sjuk. Och det är inte mycket att komma med heller. Det har varit mycket jobb och jobbsökande som har upptagit månaden så det blev tyvärr inte så mycket tid över till läsning. Men hittills har oktober i alla fall sett lite bättre ut än vad september var, vad gäller läsningen.
 • Frostbiten, av Marion Nyström
 • Det blod som spillts av Åsa Larsson

Antal böcker lästa: 2st
Skönlitteratur: 2st
Facklitteratur: -
Barn- och ungdomslitteratur: -
 
Pocket: 1st
Inbundna: -
Ljudbok: 1st
 
Omläsningar: -
     
Svenska: 2st
Engelska: -
Annat språk: -
  
Kvinnliga författare: 2st
Manliga författare: -
      
Lånat från biblioteket: -
 
Antal sidor lästa: 721 sidor
 
De två böcker jag tyckte bäst om var: Ja, det blev ju sannerligen inte svårt att svara på det - Frostbiten och Det blod som spillts!

 

2 kommentarer:

 1. Jag har en Åsa Larsson bok hemma som jag inte läst. Är de i någon speciell ordning eller kan man läsa dom lite hur som helst? Jag har till offer åt Molok hemma att läsa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst Solstorm tidigare som är den första boken i serien. Det blod som spillts är den andra, så jag har hittills läst dem i ordning men jag vet inte riktigt om jag tyckte att det var nödvändigt. De är rätt fristående. Jag skulle dock kunna tänka mig att det som händer i första boken fortsätter att prägla Rebecka ganska mycket eftersom handlingen i den boken berörde henne mer personligen än vad handlingen i andra boken gjorde. Så möjligtvis kanske man skulle missa något där, men å andra sidan beskrevs vad som hänt i första boken i början av andra boken så man var ju ändå med på noterna. Tror att det är rätt fritt fram att hoppa in lite vart som i serien :)

   Radera