fredag 21 oktober 2011

Haft för lite tid att läsa...

Har definitivt haft för lite tid till att läsa och blogga på sistone! Har haft fullt upp med b-uppsats och tentor så det har inte blivit mycket tid över till skönlitteratur utan snarare enormt fokus på kurslitteratur. Men nu börjar det lugna ner sig något och jag har några relativt lugna dagar framför mig då jag äntligen kan få tid till att kika närmare på den senaste bokhögen från biblioteket, men först blir det nog allt Frankenstein för nu kan jag inte hålla emot mer, det är så höstigt och fint ute och jag bara längtar efter skräckfilmer och lite klassisk skräcklitteratur!

2 kommentarer:

  1. Usch, jag har tenta om två veckor och borde egentligen sätta igång med pluggandet, men det tar emot när det ligger en lockande bokhög från biblioteket och skriker efter att bli läst.
    Spännande med Frankenstein! Blir intressant att se vad du tycker om den - har länge velat läsa den själv, men det har aldrig blivit av.

    SvaraRadera
  2. Fy för tentor, speciellt salstentor där man måste memorera allting i huvudet. Och extra svårt blir det ju när man inte alls vill läsa kurslitteraturen utan istället alla härligt lockande böcker från biblioteket! :)

    Ja jag har också velat läsa Frankenstein länge och nu ska jag äntligen ta tag i det. Hoppas att den lever upp till mina förväntningar :)

    SvaraRadera