måndag 12 oktober 2015

Mycket som ligger på hög

Just nu är det mycket som ligger på hög känner jag. Jag har en hel hög med böcker att läsa (jag vet, ett angenämnt problem), jag har en hel massa inlägg jag vill hinna skriva men har svårt att få till tid för (bland annat Beroende av böckers utmaning), hushållssysslor som att lägga bort alla sommarskor, rensa runt i saker som ligger och även en hel hop med underbara människor som jag skulle vilja träffa oftare.

Vad gör jag istället då kan man ju fråga sig? Lite av varje men mest ingenting av olika orsaker, vilket jag kommer att återkomma till framöver. Jag skulle behöva minst två veckors semester känner jag för att hinna styra upp allting.

Något jag faktiskt tar mig tid för är att se igenom Game of thrones. Sent omsider har även jag fastnat för den här serien. Men jag är absolut inte såld. Den är bra, men inte fantastisk. Jag har precis sett The Red Wedding och känner mig rätt skeptisk för fortsättningen just nu. Lite butter sådär även om jag såklart sedan innan vet att den här serien dödar stora karaktärer som andra byter underkläder.

Förhoppningsvis tar jag tag i allt detta framöver och hinner få lite tid för bloggen också! Jag jobbar på det.2 kommentarer: