fredag 28 februari 2014

Hyllvärmare vs. biblioteksböcker

I år ska jag försöka dra ner på alla dessa biblioteksböcker. För jag har tusen olästa böcker i bokhyllan. Så känns det i alla fall. Och jag vill ju läsa dem. Men så blir det alltid att jag prioriterar biblioteksböcker eftersom de ska lämnas tillbaka. Men nu ska jag försöka dra ner på det och istället läsa mer böcker från bokhyllan. Mer hyllvärmare. Självklart kommer det att bli biblioteksböcker också men lite mindre än tidigare.

Det här måste jag verkligen tänka på när jag skriver läslistor, som till Vårens läslista som kommer snart - det är ju vår snart, det känns så efterlängtat och underbart! Vårens läslista ska innehålla många hyllvärmare och kanske en del överflyttningar från Vinterns läslista då jag inte hunnit med alla där. Får se hur jag gör, det blir nog en del bokrea-böcker också.

Jag tittade förresten igenom vad jag köpte på förra årets bokrea - pinsamt nog har jag inte läst igenom alla av dem ännu. I år lovar jag mig själv högtidligen att läsa samtliga böcker inhandlade på bokrean innan det blir dags för nästa års bokrea. Förhoppningsvis kan jag hålla det.

someecards

4 kommentarer:

 1. Jag har en hylla där de böcker jag köper i år får stå och den hyllan hoppas jag är tom i slutet på december!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, ambitiöst! Det skulle jag nog inte klara tror jag haha :)

   Radera
 2. Jag försöker göra en rejäl insats att beta av mina hyllvärmare i år, men det är så många faktaböcker som ligger där, och jag vill ju läsa mest skönlitterärt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, faktaböcker är svåra, men man får väl vara lite snäll mot sig själv och läsa det man vill tänker jag? ;)

   Radera