onsdag 12 februari 2014

5 frågor om min bokhylla!

Jag blev utmanad av Lotten på Lottens Bokblogg att svara på nedanstående frågor, det kändes som en lagom ansträngande aktivitet så här kommer svaren!

1. En bok du inte läst ännu men verkligen ser fram emot.
Åh, Vägen mot Bålberget av Therése Söderlind! Fick den i julklapp men har inte hunnit börja med den ännu, ser väldigt mycket fram emot att få läsa den!

Älskar ju så många av mina böcker!
2. Den bästa boken du har hemma. 
Hur är det tänkt att man ska kunna välja det? Hade man frågat efter de 20st bästa böckerna hade jag kanske kunnat klämma fram ett svar men nu får jag faktiskt säga pass. Omöjlig fråga för en boknörd. Det känns som att jag är otrogen mot mina andra favoriter om jag bara nämner en av dem.

3. En bok du önskar hade varit bättre och som kanske var lite onödig att köpa.
Rapunzel - the one with all the hair av Wendy Mass. Den ligger på min att-ge-bort-till-besökande-hylla i bokhyllan.

4. Någon bok du var jättepepp på när du köpte den men som sedan bara blivit stående.
Det är nog en av alla klassiker som ännu inte blivit lästa, bland annat Idioten av Dostojevskij - kanske får ta tag i det i årets klassiker-utmaning?

5. En bok du köpt mest för att den hade vackert omslag. 
Köpte den inte, men önskade mig en vackrare utgåva av Dickens En julsaga och det var ju enbart för omslagets skull för jag har redan en liten pocketutgåva av boken.Jag utmanar alla som känner sig uppmanade och som inte har gjort denna enkät ännu!

3 kommentarer:

  1. Roligt att läsa dina svar!

    SvaraRadera
  2. Jag har den där liggande i väntan på att jag ska komma på vad jag ska svara... Tycker precis som du att det är så svårt med tvåan, jag gillar ju så många böcker...

    SvaraRadera