måndag 14 april 2014

Påskvecka!

Äntligen är påsken här snart och lite (enligt mig själv i alla fall) välförtjänt ledighet! För min del blir det fyra arbetsdagar men kanske en något kortare torsdag. Sedan blir det en lugn långfredag, påskmiddag på påskafton och middag utan påskmat på påskdagen. Annandag påsk verkar också bli lugn. Sedan är det ytterligare en kort fyra-dagars vecka att arbeta och sedan ytterligare en efter det. Det känns välbehövligt. Någonstans där i påskbestyren ska jag försöka klämma in att se Jesus Christ Superstar, älskar den musikalen.

Jag ska också försöka ta det lugnt, läsa, träna och träffa släkt och vänner under den kommande ledigheten. Men än så länge är vi ju inte där, det är några dagar kvar till långledighet. Förhoppningsvis hinner jag under veckan arbeta undan många utredningar och ringa många viktiga telefonsamtal. Kvällarna kommer att spenderas med Vägen till Bålberget som jag hittills tycker är lite seg faktiskt. Vart är häxprocesserna? Vart är 1600-talets miljöer och människor? Förhoppningsvis tar storyn fart snart.

1 kommentar:

  1. Vi har inte planerat nått för påsken, med dottern nyopererad i en tå och jag sjukskriven så tar vi det nog bara lugnt här hemma, kanske kan börja fixa lite i trädgården...

    SvaraRadera