torsdag 3 april 2014

Bild på skådespelarna till Cirkeln släppt!

Bildkälla
Läste hos Miriam som har Schitzo-Cookie's bokblogg att första bilden till filmatiseringen av Cirkeln är släppt! Spännande! Jag blev dock lite besviken när jag såg bilden. Ingen är riktigt som jag har tänkt mig dem. Håller med Miriam om en hel del, kanske mest om Linnea.

Linnea kändes mer rosetter samtidigt som jag föreställer mig henne lite "svart" så kanske det inte var fullt såhär mörk som jag tänkte mig henne. Håller med Miriam om att den här tjejen ser ut som en yngre Lisbeth Salander - kan inte tjejen få en rosett?

Vanessa känns för... ja, jag vet inte om jag kan sätta fingret på det riktigt. För blond kanske? Inte blond i meningen korkad då, utan bara blond. Jag insåg dock när jag såg henne att jag hade föreställt mig Vanessa som en gammal vän till mig, fast med ljusare hår. Komiskt att jag inte tänkt på det innan! Nu blir det så tydligt att det är henne jag har sett hela tiden när jag läst om Vanessa!

Anna-Karin vet jag inte riktigt vad jag tycker om. Har förstått att många stör sig på att den här tjejen är alldeles för smal för att spela Anna-Karin. Och visst kan jag förstå tanken men det stör mig inte så mycket. Det var nog faktiskt Anna-Karin jag ändå allra först identifierade på det här kortet och det är väl ändå ett rätt bra betyg antar jag.

Rebecka är jag också lite osäker på. Har ingen direkt åsikt tror jag. Vi lär känna Rebecka så kort så jag har inte en lika tydlig känsla för henne som för de andra karaktärerna. Stör mig mest på att Rebecka med sina ätstörningar kanske inte skulle ha en tröja som gör att man ser lite större ut, men vad vet jag, kanske är det mina egna hjärnspöken som talar? Och det är verkligen ingen stor detalj.

Minoo känns rätt. Vi ser henne inte så jättemycket här men av det vi kan se tycker jag att hon känns rätt.

Ida vet jag inte alls vad jag ska tycka om. Jag fattade inte ens att det var hon. Jag identifierade alla andra och stirrade på den sista tjejen och fattade inte att det skulle vara Ida. Inte ett bra tecken. Absolut attityd men det här var inte den vältränade hästtjej med blont hår som jag föreställde mig.

Vad tycker ni? Bra? Dåligt? Ska bli spännande att se mer av dem framöver, för det är ju såklart svårt att bedöma rollerna på den här bilden.

2 kommentarer:

  1. Haha, oj vad olika man kan tycka! Personligen tyckte jag Ida var den enda som var riktigt klockren. ^^ Är lite mer tveksam till de andra, speciellt linnea som inte alls stämmer överens med min bild. Men det kan säkert ändras när man ser filmen. Hoppas verkligen att den ska bli riktigt bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja och tur är väl det ;) Nej håller med, Linnea passar inte heller in i min bild av henne. Ja, jag ser fram emot filmen riktigt mycket nu!

      Radera