tisdag 19 november 2013

Packar inför flytten

Ja, nu är det rätt mycket här, men jag försöker hinna med att blogga också. Förhoppningsvis kommer det inte att eka tomt här, men det beror såklart lite på när vi flyttar datorn för det är inte säkert att den flyttas allra sist. Vi kommer nämligen flytta saker lite då och då eftersom att vi har två överlappande månader på lägenheterna.
Packningen är i alla fall i full gång men det känns ju roligast att packa vissa saker, speciellt då böcker för då ser man ju böcker man glömt att man hade eller som man tänkt läsa länge men glömt bort. Sambon packar lite mer effektivt och jag ser väl ut ungefär som Merlin här nedanför.


Merlin, Svärdet i stenen
 
Imorgon kommer jag att presentera årets julkalender på bloggen - håll utkik!

10 kommentarer:

 1. Haha, vi flyttade ju i våras och tyckte också det var roligt att packa böcker. Både packa ned och packa upp egentligen! Man fick ordna om lite, hittade böcker jag hade glömt att jag hade och så vidare..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det! Man får verkligen syn på de böcker man glömt bort :)

   Radera
 2. Man hittar ju bortglömda grejer överallt när man flyttar och då måste man sätta sig ner och fundera lite på grejen man precis hittat eftersom det oftast ligger ett minne bakom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis :) Det är mysigt men tar hiskeligt lång tid! :P

   Radera
 3. Åh jag längtar till morgondagens inlägg :) Kul att flytta speciellt få en chans att stor fixa bland sina böcker dock har de ju en tendens att var tunga :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ligger ute nu - vinster, regler och allting :) Ja det är minsann inte lätt att flytta böcker, de är lite krångliga att packa :)

   Radera
 4. Lycka till!! :D Hälsningar från en som precis flyttade och höll på att dö :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad uppmuntrande det lät ;) Men tack :)

   Radera
 5. Packa på så att du hinner bli färdig till det är dags.
  Mamma och pappa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag lovar! Vissa rum börjar faktiskt tömmas på grejer nu ;)

   Radera