torsdag 21 november 2013

Ny filmatisering av Flowers in the attic!

Chris och Cathy, de äldsta syskonen i syskonskaran
Gudars! Jag har helt missat det här! Det ska komma en ny filmatisering av Flowers in the attic - och den verkar bra! Det verkar vara en film med lite bättre kvalitet än den tidigare filmatiseringen och Heather Graham spelar mamman! När jag hörde det insåg jag att hon är perfekt för rollen rent utseendemässigt utifrån vad jag föreställt mig när jag läst böckerna.

De äldre utgåvorna av tre av böckerna i serien
Vill verkligen se den här! Det verkar dock vara en produktion för TV så vi får väl se när den släpps här/om den släpps här. Förhoppningsvis snart i alla fall, jag förstod det som att filmen släpps i januari 2014 så det är ju inte så långt kvar.
 
Trailer på filmen:
 
Ny utgåva av första boken

Nu när det ändå kom upp på tapeten kanske man ska passa på att beställa den här relativt nya utgåvan av första boken till höger? Jag gillar dock de gamla utgåvorna, minns så väl hur jag lånade dem av mamma och alltid var skräckslagen för omslaget när mormodern ligger i sängen och tittar ut på oss.

För er som inte vet handlar boken/böckerna om fyra syskon som lever ett idylliskt liv fram tills dess att deras pappa dör i en bilolycka. Deras mamma tar då med dem till sina föräldrar och hela deras liv förändras. Barnen blir inlåsta på vinden och ser en helt ny sida av sin mamma som tidigare varit kärleksfull och omtänksam, men nu blir girig och känslokall. Deras enda ljus i tillvaron är att de har varandra.Bilder från den nya filmen:

Cathy
Corinne/Mamman
Mormodern och förmodligen Cory, den yngre brodern i syskonskaran


Bilder från den äldre filmatiseringen:

Chris, Carrie och Cathy
Mormodern


Cory, Corinne och Carrie

2 kommentarer:

  1. Bra nyheter läste dessa böcker och älskade filmen för en sådär 20 år sen..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det ska bli roligt att se en ny filmatisering nu! :)

      Radera