måndag 23 maj 2016

Och så kom sommaren!
Man kan väl säga att sommaren har kommit nu tycker jag. Det är varmt redan tidigt på morgonen och solen lyser de allra flesta dagar. Det kändes som ett litet steg bakåt här förra veckan men nu tycks värmen vara tillbaka igen för att stanna. Härligt!

Jag hoppas bara att det håller sig på ungefär den här nivån, när det blir sådär sjukt varmt tycker jag att det blir för mycket. Då orkar man ju inte röra sig utomhus längre. Och eftersom vi bor längst upp i ett lägenhetshus så blir det varmt som en bastu även inomhus och då tycker jag faktiskt inte att det är det minsta härligt längre. Så det får gärna fortsätta att vara som det är nu, varmt och skönt men inte för varmt.


Idag försöker jag rensa lite i bokhyllan och gå igenom böcker som jag eventuellt inte vill ha längre. Det är så många böcker som jag tyckte om men aldrig kommer att läsa igen och varför ska jag ha kvar dem? Hur tänker ni kring sådant? De böcker ni har i bokhyllan, är det böcker ni vill läsa om eller sparar ni alla böcker oavsett hur ni känner för dem?2 kommentarer:

 1. Förut sparade jag alla nu begränsar jag mig mer, en dålig del i en i övrigt bra serie måste ju dock bli kvar. Men jag försöker bli bättre på att rensa ur.
  Dock inte sommar ännu i norra sverige, här är det kallt och regnigt och vi har inte haft många varma dagar :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår hur du tänker med serier, jag gör också så. Har man ändå köpt alla delarna vill man ju ha en komplett serie.

   Hoppas sommaren har kommit till er nu! :)

   Radera