lördag 25 januari 2014

Litterära nyårslöften 2014

Ska försöka leta mer i hyllorna!
 1. Läsa 20st hyllvärmare
Jag har minskat antalet från förra året då jag tänkte mig hinna med 50st - tror faktiskt inte att jag har så många olästa böcker ens! Men nu känns det mer rimligt att hinna med 20st.

Klassiker!
2. Läsa 5st klassiker
Klassikerna får man ju inte förbise och en del av hyllvärmarna är just klassiker så då kanske jag kan slå två flugor i en smäll!


Minde slösurfande - mer sånt här!
3. Minska slösurfandet!
Det stjäl så mycket tid som jag inte har, måste bli bättre på det där. Jag vill faktiskt inte ens tänka på hur mycket tid slösurfandet faktiskt stjäl från saker som betyder mer eller som jag hellre sysselsätter mig med.

Mer bekantskap med det norska språket!

4. Läsa 5st norska böcker
Jag är inte redo att ge upp de norska böckerna så jag flyttade över det tidigare nyårslöftet till 2014 års lista också! Jag har till och med en norsk bok reserverad redan på biblioteket!


Ljudböcker!

5. Lyssna på minst 10st ljudböcker
Nu när jag börjat pendla till jobbet så tänker jag mig att den tiden ändå ska bli meningsfull och därför ska det bli ljudböcker som fyller min tid då! Jag hoppas att jag trivs med det för då ger ju ändå de där timmarna något.


Many more books this way
6. Kaosutmaningen
Japp, 2014 års kaosutmaning hoppas såklart på! Läs mer om de olika punkterna här.


Det känns alltid logiskt att prioritera böcker!
7. Läs mer!
Rent generellt så vill jag hinna med att läsa mer och ska försöka prioritera läsningen högre än vad jag upplever att jag gjort under 2013. Nu i januari blir inte mitt antal lästa böcker kartigt, men efter det så vill jag ha lite högre siffror.

4 kommentarer:

 1. Jag ska oxå läsa hyllvärmare, varannan bok ska vara en hyllvärmare. Det går att kombinera bra med spänningsutmaningen, boktolvan och kaosutmaningen, så jag har gott hopp om att klara det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det smidiga med hyllvärmare, det är lätt att få in andra utmaningar också :)

   Radera
 2. De tre första kan jag också skriva under på, även om klassikerna är lite motiga för mig. Jag hade samma löfte förra året angående klassiker och det gick väl sådär.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt med klassikerna, gick också bet på dem förra året ;)

   Radera