fredag 2 augusti 2013

THG Day 25: Your dream cast

Jag tycker det är svårt med filmatiseringar just eftersom att man ofta föreställer sig saker annorlunda när man själv läser böcker. När jag läser Hungerspelen så ser många karaktärer helt annorlunda ut men jag kan tänka mig att skådespelarnas utseenden kommer att ta över allt mer.
Men Katniss och Peeta kommer nog alltid se annorlunda ut i mitt huvud. Det är nog emellertid bara Peetas utseende som jag faktiskt har reagerat över i filmerna. Han ser helt annorlunda ut i filmerna från vad jag tänkt mig. Jag såg en större och bredare Peeta som faktiskt såg ut som att han kunde häva runt tunga mjölsäckar utan problem. Men Josh Hutcherson spelar Peeta bra, han är bara inte som jag tänkte mig gällande utseende.

En del av skådespelarna från första filmen

2 kommentarer:

  1. Jag känner mig oxå lite tveksam till Josh som spelar Peeta, hade oxå förväntat mig någon lite större ;) Men han gör ändå ett helt okej jobb :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, när jag läste boken såg jag verkligen en ganska stadig kille utan att vara för muskulös, men ändå lite... ja, bred kanske man kan säga? Haha det är så svårt att förklara men Josh var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Men som sagt, tycker att han är duktig ändå, han fångar ju det som är viktigt med Peeta - hans stora hjärta.

      Radera