fredag 29 augusti 2014

Höstens skräck och rysare

Hösten börjar ju som sagt närma sig och jag har börjat planera för fullt för årets utklädnad till Halloween, funderat på vilka skräckfilmer jag vill se och såklart vilka böcker på temat som jag vill läsa under hösten! Angående utklädnad till Halloween har jag velat fram och tillbaka en massa men tror nu att jag hittat en ganska ruskig utklädnad som kräver ganska lite ansträngning. Kom på allting igår och var väldigt exalterad men sambon förstod inte alls, han var bara nöjd att jag hittat på något enkelt till honom som kommer kosta runt 50-lappen och ändå kan se väldigt bra ut. Var tvungen att ringa mamma för att få lite kommentarer överhuvudtaget kring om min idé var bra. Hon godkände den så nu när jag fått medhåll från någon är jag redo att beställa hem de saker jag behöver.

Allt det här fixandet inför Halloween fick mig att tänka en hel del på skräckfilmer och böcker med skräcktema. Jag håller på och knåpar lite med vilka böcker som ska hamna på Höstens läslista och försöker få in en del rysare där. Hösten känns perfekt för skräck och rysare. Det blir liksom inte riktigt samma sak att läsa en rysare på sommaren jämfört med hösten.

Min fråga till er är hur som helst om ni har några tips på bra skräckisar och rysare som jag kan läsa i höst? Kända klassiker, nyutgivet eller okänt spelar ingen roll - ge mig bara en massa tips!

4 kommentarer:

 1. Åh man kanske borde planera in en riktig skräck månad!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag! :) Hösten är ju den perfekta årstiden för det :)

   Radera
 2. Om du knte läst Michelle Pavers Evig natt ät den ett tips, fy vilken superryslig bok!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är uppskriven på att-läsa-listan! Tack för tipset! :)

   Radera