måndag 17 december 2012

Lucka nr 17 - Gåvan


Bakom lucka sjutton finns en bok som jag tycker verkar riktigt mysig! Gillar verkligen omslaget och Cecelia Ahern brukar ju skriva bra så det bådar gott.

Såhär beskriver adlibris boken:

"Varje dag för Lou Suffern en kamp mot klockan. Han måste alltid vara på flera ställen samtidigt och göra tusen saker samtidigt. Om nätterna drömmer han rastlösa drömmar och när han är hemma med familjen vandrar tankarna ständigt i väg. Ingenstans finner han ro. På väg till jobbet tidigt en vintermorgon träffar Lou på Gabe, en hemlös man som sitter på gatan utanför kontorsbyggnaden. Lou blir nyfiken på honom och fixar ett jobb åt honom i postrummet. Men snart börjar Lou ångra att han hjälpte Gabe. Hans blotta närvaro gör Lou illa till mods och hur är det möjligt att Gabe faktiskt lyckas med att vara på två ställen samtidigt?

Allteftersom julen närmar sig börjar Lou lära sig att värdesätta tiden. Han börjar förstå vad som verkligen är viktigt i livet och får samtidigt lära sig den tuffaste läxan av alla. Gåvan är en berättelse om personer som döljer hemligheter. Precis som julklappar gömmer de sig under en färgglad yta ända tills rätt person dyker upp, tar bort omslaget och upptäcker vad som finns inuti."

Instruktioner för att anmäla sig till tävlingen om julkalenderns böcker finns att hitta här!

Förra året julcitat för lucka nr 17 hittas här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar