måndag 27 januari 2014

Jag har lyst med min frånvaro!

Ja, stackars bloggen har inte fått mycket uppmärksamhet nu! Jag har haft fullt upp med att flytta till en ny stad, ta min socionomexamen (kan nu titulera mig som socionom - känns helt sjukt!), slutat på mitt tidigare jobb, börjat på ett nytt jobb, köpt bil och ja herregud - allt möjligt har hänt! Men bara roliga saker! Även om jag kommer att sakna mitt gamla jobb och att studera så är det mycket positivt! Nu bor vi närmare familj och vänner och vi trivs redan jättebra. Allting på nya jobbet rullar också på bra men det är svårt att vänja sig vid betydligt längre arbetstider från vad jag haft tidigare, med pendlingen inberäknad jobbar jag ca 11timmar varje dag och det är lite tungt från de  8½ timmarna jag jobbade tidigare. Men man vänjer sig ju med tiden!

Både läsningen och bloggen har dock blivit lidande och jag har inte haft mycket tid alls till något annat än att fixa med allting. Vinsterna till er som vann julkalendern har också dröjt från Bokus och tyvärr har jag därför inte kunnat skicka dem till er ännu, jag hoppas att de ska komma till mig i början av veckan nu och att jag då ska kunna posta dem till er!

Nu har jag i alla fall jobbat i tre veckor och vi börjar få ordning på allting i lägenheten så jag hoppas på att kunna få lite mer tid till bloggande och läsande nu!

Förhoppningsvis blir det lite mer sådant här framöver:

Stolthet och fördom

4 kommentarer:

 1. Grattis! Massor med roligt som hänt verkar det som :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Absolut, det är massa roligt men det har nog varit lite mycket på en gång, men nu har jag börjat landa lite :)

   Radera
 2. Massor av grattis till alla roliga händelser i ditt liv!

  SvaraRadera