fredag 31 oktober 2014

Blivit med padda - Storytel nästa

Ja, nu har även jag blivit med padda - förra helgen köpte vi en i-pad. Det är läskigt hur mycket jag redan använt en teknisk pryl som jag länge tänkt är helt onödig. Nu känns den väldigt bra att ha plötsligt. En av anledningarna är att det är himla smidigt att lyssna på böcker via Storytel.

Fick ett erbjudande om att få testa Storytel gratis en tid och tänkte att det var lika bra att testa! Jag har funderat på det ett tag men är osäker på hur mycket jag faktiskt kommer att lyssna och om det då kommer att vara värt det. Hinner man bara igenom en bok per månad så kanske det inte känns så värt men om det kanske blir ett par stycken så känns det mer rimligt.

Jag har redan fyllt på mitt bibliotek som man får när man skapar ett konto. Det finns en massa bra böcker där som jag vill lyssna på. Och en hel del e-böcker som jag också kan tänka mig att läsa. Vet inte hur sugen jag är på att läsa på i-paden men ska testa det och så får vi se om det fungerar bra.

Har ni testat Storytel? Vad tyckte ni?

4 kommentarer:

 1. Jag har svårt att läsa texter på skärm, så jag har inte testat, håller mig till pappersböcker...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte riktigt heller om jag gillar det, jag ska testa att läsa någon e-bok och se, men ljudböckerna fungerar bra :)

   Radera
 2. Jag använder Storytel och älskar den. Jag lyssnar enbart på telefonen och kan då lätt gå runt och lyssna (när jag promenerar, storhandlar etc). Den största nackdelen är väl att jag lätt blir folkskygg och inte vill att folk ska börja prata med mig :-). Eftersom utbudet är så pass bra räcker det inte med en bok i månaden för mig. När jag kollar i bloggen ser jag att jag hunnit minst två ljudböcker i månaden senaste halvåret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att jag kommer att hinna med lika många! Då känns det som att man ändå får ut något av det. Det finns ju många bra titlar i alla fall :)

   Radera